En nem hverdagssnack til virksomheder

bz11

Leder du efter en nem og lækker snack til din virksomhed? Så kan du overveje at få frugt leveret til adressen, så dine medarbejdere har mulighed for at tage en smagfuld snack i løbet af en lang arbejdsdag på kontoret. På websiden kan du tilegne dig meget mere viden om denne mulighed.

Hvad er firmaFrugt?

Økologisk FirmaFrugt og øko frugt til virksomheder. Nemlig det rigtige valg af Økologisk FirmaFrugt og nem frugt. FirmaFrugt er karakteriseret for at være lækker frugt, der er helt økologisk. Hvis du vælger denne løsning, er du således sikker på, at du udelukkende får leveret frugt til virksomheden, som er leveret af økologiske frugtleverandører. Her vil du modtage kurve- eller kasser med en masse lækker frugt, som medarbejderne på din arbejdsplads således kan få gavn af i løbet af arbejdsdagen.

Sådan foregår det

Når du bestiller en kurv- eller kasse med økologisk frugt, vil der være en stor variation i frugterne, så det ikke altid er det samme, som I modtager. Det er somme tider afhængig af sæsonen, når det kommer til, hvilke frugter I får leveret til arbejdspladsen. Dog vil der altid være bananer, æbler, pærer – og ligeledes 2-3 typer sæsonfrugt. Hvis dette således lyder som en idé for dit firma, kan du prøve det af og herigennem vurdere, om det er noget, som du har lyst til at fortsætte med at få leveret til dine medarbejdere på din arbejdsplads.

Mange andre muligheder

Hvis du har lyst til at forkæle dine medarbejdere med nogle andre lækre snacks udover frugten, findes der mange smagfulde alternativer på websiden, som du med fordel kan smide oveni din eksisterende ordre. Måske nogle lækre dadelkugler kunne være en mulighed? Disse findes der forskellige slags af online, hvorfor der er diverse muligheder, hvis du ønsker at få leveret dette til adressen ligeså.