bz11

Står du og mangler en gave til en tumling – måske endda i dåbsgave, så er der flere muligheder, som du kan vælge imellem, hvilket ikke gør det nemmere. Skal det være en gave, som barnet kan bruge i den alder, som det har nu, noget det vil få glæde af om nogle måneder eller år, noget som forældrene mangler til barnet, eller måske blot noget, som det kan det med sig altid fremad i livet. Det er ikke altid nemt at finde ud af, hvilken retning, der er den bedste, men uanset hvilken retning du vælger, så kan du finde inspiration her.

Glad, Smiler, Krammedyr, Legetøj, Smil, Teddy, Bamse

Gaven, som barnet kan bruge nu og her, men også senere

En tumling har på samme tide glæde af alting og ingenting. De kan gøre en leg ud af de fleste ting, men samtidig er det begrænset, hvilke typer legetøj, som de kan bruge og have glæde af. Noget, som de godt kan have glæde af, og som de kan have glæde af langt ud i fremtiden er en bamse eller en sutteklud. Se for eksempel en masse søde bamser og sutteklude fra My-Teddy hos Mamamilla – disse er uden tvivl et godt køb, og noget som barnet kan bruge nu og her, men også senere. Online shopping er noget, som bliver mere og mere populært, så at købe fra Mamamilla er ikke noget problem, selv hvis du kommer fra Brande.

En gave, som barnet også både kan have glæde af nu og her og i fremtiden, er små børnebøger. I øjeblikket kan forældrene læse højt for barnet, men i fremtiden vil barnet selv kunne læse bogen.

Musik, Børn, Spille, Xylofon, Tamburin, Glad, Adfærd

Gaven, som forældrene vil sætte pris på

Forældrene vil selvfølgelig sætte pris på enhver gave, som deres lille kære får, men hvis det er noget, som de skal få gavn af, så er det de mere praktiske ting, som du skal kigge til. Det kan for eksempel være en babystol, en vugge, en kravlegård eller måske endda et badekar. 

Ulempen ved at købe noget af denne type er, at du aldrig ved, hvor meget forældrene har i forvejen, men du ved, at det er det meste, som de har skulle bruge indtil nu. 

Hvis du vil være sikker på, at de kan bruge gaven, kan du i stedet overveje, om de mangler noget sengetøj eller måske et tallerkensæt med et sødt mønster. Mamamilla har alt godt til barnet, også hvad angår spisesæt, så hvis du er helt i tvivl, kan du altid kigge hjemmesiden igennem og eventuelt ende med at købe en ting eller to hos dem.

Det er selvfølgelig også en mulighed enten at købe sko eller tøj, men det kan være endnu svære, da det kræver, at du kender barnets størrelse. Hvis det er denne retning, som du vil gå, kan du altid give et gavekort og lade forældrene købe lige netop det, som de bedst kan lide hos Mamamilla. På den måde er du sikker på, at det falder i forældrenes smag og ikke skal byttes. Dette er især også ideelt, hvis du bor i brande, da de på den måde kan handle på nettet, eller bruge gavekortet på en weekendtur.

Pige, Bamse, Legetøj, Barn, Barndom, Lidt, Spille