Sådan bliver du haveklar til forårets ankomst  

bz11

Jo længere og længere vi kommer ind i årets måneder, jo mere kan vi også alle begynde at se frem til lysere tider, lunere dage og et forår som igen – gang på gang – viser sig som den tid, vi alle havde brug for.

For vinterens mørke dage kan stille og roligt lægges bag os. Vi ser fremad og glæder os til foråret. Det betyder også for mange danskere rundt om i landet, at de skal til at se mere til deres haver. Og ikke mindst at de skal til at gøre haven forårsklar.

Hvad er din haves tilstand efter den kolde vinter?  

Alt afhængig af hvordan du generelt set holder din have, og hvordan den tager sig ud, kan det være forskelligt, hvad du har brug for at ordne. Hvordan har din have det efter den kolde vinter?

Hos savdoktoren finder du alt det udstyr, som du kan få brug for, når det bliver tid til at bruge en masse kræfter i haven. Så hvis du ikke rigtig har holdt haven i løbet af årets kolde måneder, kan det være en god idé at starte hos netop savdoktoren.

Uanset tilstanden i din have er der mulighed for at kunne se frem til en have, der er mere forårsklar.

Har du planer om nye projekter – store som små?

Har haven brug for lidt ekstra hjælp for at kunne blive helt klar til flere lune dage og lysere aftener, så kan det være, at du også går rundt med planer om et haveprojekt.

Måske skal du lægge en terrasse? måske skal du have nyt græs? Der er mange ting, som kan blive en del af det udeareal, som i mange danske hjem kommer til at fungere som et ekstra uderum i løbet af årets varmere og lysere måneder.

Udsigten til at kunne nye flere og flere stunder udenfor  

At være haveejer er noget, mange drømmer om. For det giver bare noget værdi at kunne åbne sine døre i hjemmet og tråde ud i den friske luft, mens man stadig er hjemme i helt trygge rammer.

Og derfor er det også centralt, at man gør noget for at holde haven. Det behøver ikke at være helt vildt meget arbejde – lidt kan også gøre det. Med en velholdt have kan du og din familie kun se frem til at kunne nyde endnu flere gode stunder sammen udenfor.