At bide tænder kan give mange smerter

bz11

Hver dag er der mange danskere, der vågner op med hovedpine, kæbesmerter eller nakkesmerter. Ofte kan det skyldes en forkert sovestilling, men ved mange er det også fordi, at de skærer eller presser tænder om natten. 

Tænder

Bivirkninger ved at skære tænder

Nogen mærker ikke nogen bivirkninger som i form af smerter. Men ofte kan tandlægen se det på ens tænder, om man skærer tænder. Emaljen kan ikke gå af ens tænder, da den er hård, men at skære tænder kan gøre ens tænder mere overfølsomme overfor varme og kulde. Derfor kan man opleve flere isninger i tænderne, hvis man skærer tænder. Andre får det at vide ved, at de har en partner, der hører, at man skærer tænder om natten. Men for mange kan det medføre store smerter at skære tænder om natten.

Mund

En bideskinne er løsningen

Der er heldigvis hjælp at hente. Der findes en hård bideskinne, som man tager på om natten. Den sørger for at holde et mellemrum mellem tænderne i over- og undermunden. Dermed kan man ikke skære tænder eller presse tænder.

Man kan enten få lavet en bideskinne hos ens tandlæge eller ved at bestille en over internettet. Ved at bestille en over internettet, så sparer man både tid og penge. Man slipper for at skulle besøge tandlægen gentagne gange, og det er samtidig billigere at købe den online end ved ens tandlæge. Man får en hård bideskinne, som man skal forme efter ens tænder. Dermed får man en bideskinne, der passer til ens tænder.