Bordfodbold – den vildeste polterabendgave

bz11

Hvis man er Tottenham-fan i fodbold, så vil man gnide sine så hænder, når man hører, at det var en Hotspur-fan, der opfandt bordfodbold. En brite ved navn Harold Searles Thornton skrev under på et patent, der sikrede ham rettighederne. Sidenhen var der en spanier under den spanske borgerkrig, der påstod, at det var ham, der opfandt det – men hans papirer forsvandt. Ham var der ikke stor tiltro til.

De fleste har prøvet at spille det. På en bar, i skolen eller på en daginstitution. Det kan måske være, du har det derhjemme. Bordfodbold er en nem ”sport” at spille, da de ikke kræver mere end et bord og 2-4 spillere. Men selv om man måske ikke sveder lige så meget, som man gøre, når man spiller rigtig fodbold, så kan man sagtens få sved på panden af at spille det. Og lige netop et bordfodboldspil er den perfekte gave til din ven, som snart skal giftes!

Igennem de senere år er der sket i boom af bordfodboldspillere. Og de er blevet hammergode! Det kan lave de vildeste ting med den lille bold, som der i øvrigt er stor uenighed om, hvordan skal være. Kork eller plast? Profferne har nok en helt klar holdning til det. Man kan i hvert fald se på deres spil, at de går op i det, når de står med en handske på. Det har jo faktisk udviklet sig til at være det vildeste skill game på højde med alt muligt andet.

Oplagt til dobbeltturnering

Et bordfodboldbord består af 2X4 stænger, hvor der er et håndtag på hver, der stikker ud af siden på bordet. Der er én målmand, tre i forsvaret, fem på midtbanen og to i angrebet. Hvert hold har selvfølgelig lige mange spillere, og man spiller bedst sammen, hvis man har to stænger hver. Det gælder så om at skifte håndtag – afhængigt af, hvor på banen bolden befinder sig. Det går lynhurtigt, og man skal virkelig være vågen, når man spiller.

Er den ene dårlig, går det ud over den anden. Så man skal forsøge at spille godt sammen og selvfølgelig score nogle mål. Bordfodboldbordet er derfor skabt til et fedt manderum, hvor øl, chips og fodbold kan nydes i fred. Bordene kan fås på nettet og er rent faktisk ikke vanvittig dyre. Enhver rigtig mand bør eje et bordfodboldbord, så han kan træne og smadre sine venner og kammerater når de er på besøg. Vi lover, at din ven vil elske dig, hvis du køber ham sådan et bord.

Andre muligheder for en fed polterabend

Hvis din ven af den ene eller anden årsag ikke bryder sig om fodbold, har du bestemt også andre muligheder. Du kunne bl.a. give ham et tilskud til den rejse, han altid har drømt om at komme afsted på. I stedet for blot at give penge, kan du i stedet købe udstyr til ham, så han ikke selv skal til at rode med det bøvl, hvad enten han drømmer om en overlevelsestur eller en aktiv ferie!


Artikler er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *