Gaveideer til ungerne

bz11

Hvert år når vi kommer tættere på sommersæsonen, begynder danskerne så småt at finde grillen frem og støve havemøblerne af. Der skal grilles, og der skal holdes massere af havefester – enten med gutterne eller med familien og naboerne.

Når solen står højt på himlen, er det jo selvfølgelig lig med grillmad og hygge. Dette lægger op til kolde øl eller måske en dejlig flaske rødvin, som kan nydes på en skøn sommeraften. Imens de voksne hygger sig med at passe grillen og gøre maden klar, leger børnene i haven.

Det er dog ikke alle børn, der er lige kreative ift. at finde på noget at lave. Hvis dine unger klager sig over kedsomhed, er du måske kommet til det rette sted. Her er i hvert fald nogle anbefalinger til, hvad du kan give dine børn i gave, som kan benyttes i haven, og som du måske også selv kan få glæde af sammen med poderne. Det kan være, at du ikke føler, du bruger nok tid sammen med børnene. Her altså nogle måder, hvorpå du rigtigt kan hygge dig med dine unger og tilmed få en smule motion samt sved på panden.

Få pulsen op og sved på panden

Hvis du hver aften er træt af, at ungerne er fulde af energi og måske ikke kan falde i søvn, er der et par gaveideer, som du virkelig vil få glæde af. Med et fodboldmål til haven kan du lade børnene spille fodbold og bruge en masse energi. Du kan derudover også selv deltage i de sjove aktiviteter, imens du venter på, at kødet bliver færdigt på grillen.

Et fodboldmål til haven kan fås i mange forskellige størrelser – både store og små. De største mål er selvfølgelig til de noget større børn, mens de mindre fodboldmål er til familiens yngste medlemmer – størrelsen på målet afhænger altså af alderen på dine børn. Du kan i dag også få et oppusteligt fodboldmål, altså et mål der er lavet ud af plastik, som du puster op med en pumpe ved håndkraft. Fordelen ved dette er, at de selvfølgelig er nemme at transportere og have med og derfor er perfekte til at tage med på ferien, hvor man kan stille dem op, hvis man har et åbent område med græs eller fliser for den sags skyld.

En havetrampolin ville også være et rigtigt godt bud på, hvad du kunne give dine børn. Havetrampoliner er blevet meget populære, da det er utroligt sjovt at hoppe rundt derude i haven, men samtidig giver det også en masse motion til barnet – eller det voksne legebarn.

Trampolinen kan også fås i flere forskellige størrelser, hvor de største selvfølgelig koster en smule mere. Rent sikkerhedsmæssigt kan man købe et sikkerhedsnet, som sættes fast til selve kanten af trampolinen ved hjælp af jernstolper, som er beskyttede af skumgummi og derfor ikke udgør nogen fare, når man hopper.

Er du til udendørshygge, og vil du gere nyde haven med dine børn, kan du med enten et fodboldmål til haven eller en havetrampolin sikre liv og sjove dage i din have.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt indhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *