Gu10 Spots – de bedste sparerpærer

bz11

Når man skal ud fro at erstatte sine gamle glædepærer eller halogen pærer, kan man med fordel vælge at kigge efter en LED pære. Det der gør LED pærer til en af de mest eftertragtede pærer i øjeblikket er, at de bruger meget mindre strøm end de traditionelle glødepærer. Det betyder, at du i længden vil kunne opleve en billigere elregning, og samtidig, vil du være nødt til at skifte dine pærer mindre, da der er meget længere levetid på LED sparerpærer. Gu10 pærer og spots, er altså en billigere og mere langtidsholdbar løsning, til dig der gerne vil sparer penge på elregningen. Der findes en række forskellige produktspecifikationer på de forskellige Gu10 pærer og spots, som man skal være opmærksom på inden man bare køber den første pærer, som man støder på. Pærerne skal udvælges alt efter hvilket rum de skal bruges i, og hvilket lys man ønsker i rummet.

Liste over specifikationer på Gu10 spots og sparerpærer

En af de ting, som man skal gøre op med sig selv inden man vælger at købe nye LED pærer eller spots er, om man vil have nogle, der kan installeres med dæmpning af lyset. Det betyder helt konkret, at du vil få mulighed for at, dæmpe lyset på stikkontakten for eksempelvis at skabe en hyggeligere stemning, hvis du har gæster på besøg. Pærerne findes både med og uden dæmpning, og prisen afhænger selvfølgelig også deraf. Hvis man vil have en pærer med dæmpning, vil man i nogle tilfælde opleve, at de koster en smule mere end dem uden. Det skal dog nævnes at prisforskellen ikke er signifikant. Endvidere skal man være opmærksom på lysets udgangsvinkel. Udgangsvinklen kan differer meget fra pærer til pærer. Hvis man vil have en pærer, der giver lys til en stor del af rummet skal man selvfølgelig væge en pærer, hvor lyset har en stor udgangsvinkel. Hvis man derimod skal centrere lyset over et lille areal eksempelvis et spisebord, kan man med fordel vælge en pærer, hvor udgangsvinklen for lyset er mindre. Når man vælger en LED pærer, skal man også tage stilling til, hvilken type lys man vil have. Der findes flere forskellige typer af lys. Vil man have et hyggeligt lys til stuen, eller har man i forvejen en hyggelig og mærk stil i sit hjem skal man vælge et varmt lys. Omvendt, hvis man har brug for et koldt klinisk lys, skal man vælge en pærer, der kan tilbyde lys i den ende af skalaen. Det er altid en god idé at opsøge en fysisk butik, hvor man kan se de forsekllige typer af lys pærerne giver.

Det er altså ikke så simpelt og ligetil, som mange måske havde regnet med, når man skal vælge nye pærer til sit hjem. Hvis man magter at bruge tid på at finde de rigtige pærer, kan man skabe lige den stemning, man havde drømt om i sit hjem.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt indhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *