Pep næste efterårsferie op med en tur til Madrid

bz11

Den spanske hovedstad, Madrid, har noget at byde på for enhver smag. Fyldt med historie på næsten hvert et gadehjørne, og med et bredt udvalg af modebutikker og moderne museer, er der her noget for enhver smag. Et skønt tidspunkt at besøge Madrid på er f.eks. i en efterårsferie. Selvom det er en by, der har meget at byde på, så kan man sagtens nå at se en masse på en uges tid. Bygens infrastruktur er ganske organiseret og let at gennemskue med både busser, tog og metroer, så det er nemt at komme rundt – også som turist.

Nyd Madrids skønne efterårsklima

Det er ikke altid nemt at finde ud af, hvad man kan bruge sin næste ferie på. Sommerferien – hvor vejret er bedst – er den længste. Men selvom man kan lide at rejse, er sommeren også en dejlig tid at nyde Danmarks idylliske stemning. Derfor er det måske en bedre ide at tage til fremmede himmelstrøg på et andet tidspunkt om året. Mange nyder jo solens varme stråler, og de fleste kunne måske godt bruge, at sommeren herhjemme varede lidt længere. Efteråret er en dejlig tid med bladenes mange farver og stormfulde aftener, som kan nydes fra hyggen inden døre. Men efteråret varer længe, så mon ikke der kunne være tid til en lille forkælelse?

I det meste af Spanien varer sommeren lidt længere – og dette gælder også for Madrid. Man kan sagtens være så heldig at besøge denne skønne by i efterårsferien og opleve høj sol, skyfri himmel og temperaturer på 25 grader. Derfor er Madrid den perfekte destination, hvis man lige mangler et skud varme, inden man siger endeligt farvel til det danske sommervejr og byder skandinavisk vinter velkommen. Vælger man at tage til Madrid om sommeren, er der selvfølgelig også her en masse fantastiske ting at opleve. Men man bør være opmærksom på, at temperaturerne på denne årstid kan komme helt op i fyrrene, og det er ikke altid optimalt, når man vandrer rund i en storby omgivet af fastland. Da bør man måske hellere nyde en anden af Spaniens mange skønne feriemål, hvis man har mulighed for dette. Og så kan Madrid gemmes til efterårsferien, hvor vejret er helt perfekt til lange gåture i charmerende storbygader, hvor historie og modernitet kan opleves side om side.

Det behøver ikke at være dyrt!

stemningsbillede fra madrid

Har man ikke en helt tunge pengepung, men ønsker alligevel at opleve Madrid i efterårsferien, bør man ikke fortvivle. Det er nemlig ganske muligt at finde billige flybilletter til Madrid. Mange benytter sig af det altid hjælpsomme internet, hvor man nemt kan danne sig et overblik over billetmarkedet. Der er forskel på, hvor meget man ønske at bruge på sin billet – om det skal være helt billigt, eller man ønske betale for lidt mere luksus. Med det sagt der dog rig mulighed for at finde billige flybilletter til Madrid, som leve op til dine krav, hvad enten du rejser med f.eks. venner, familie eller kæreste.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og artiklen indeholder ikke redaktionelt indhold.