Svømning som sport for den gravide

bz11

Hvis man som gravid har lyst til at komme ud og motionere, er svømning en god mulig for den gravide.
Svømning er heller ikke så hårdt som mange andre måde at dyrke sport på er. Især ikke hvis man bare svømmer lidt rundt eller flyder på ryggen, hvilket er en god måde at slappe af på.
Men hvis man så vælger svømningen, kræver det også at man har en badedragt som passer perfekt til den gravide krop. Derfor er det godt at der findes graviditetsbadedragter med komfort til den gravide kvinde, som ønsker sig en god svømmetur eller bare slappe af i vandet.

Den er god nok – graviditetsbadedragt til hende den gravide

Det er rigtigt nok. Der findes graviditetsbadedragter som er tilpasset til den gravide mave. Badedragten er netop lavet sådan for at passe bedst muligt til hende som er gravid.
Den er typisk lavet så den enten er ekstra elastisk eller stor om maven, så der er plads nok samtidigt med at maven vokser.
Men kan man så også bruge en normal badedragt hvis man ikke vil til at investere i en ny? Svaret er ja, det kan man faktisk godt. Det er nemlig sådan at man kan bruge helt normalt badetøj det første stykke tid af ens graviditet.
Når maven er blevet rigtig stor, anbefales det dog at skifte over til en graviditetsbadedragt. På den måde vil man ikke risikere at ødelægge den gamle badedragt, ved at udvide den med ens gravide mave. Udover det så er der jo også det ekstra støtte ved en graviditetsbadedragt, som vil hjælpe en del.
Det vil især hjælpe hvis den gravide godt kan lide at svømme, for det er en god form for motion hos den gravide kvinde.

Hvad koster sådan en badedragt, og hvor skaffer man sig en?

Selvfølgelig kommer det helt an på hvilket mærke badedragten er fra. Der findes dog også nogle graviditetsbadedragter som har ekstra funktioner som giver bedre støtte og komfort.
Priserne er meget forskellige, men de ligger oftest mellem en 300-500 kr. Der er nogle som koster mindre end det dog, men de fleste har en pris på omkring 300 kr.
Nu til hvor man kan anskaffe sig sådan en henne. En mulighed som altid er der, er selvfølgelig online shopping som er den første mulighed for at finde en god graviditetsbadedragt til den gravide.
Hvis man køber den online, er der selvfølgelig ikke mulighed for at prøve den på, men hvis man ved hvad ens størrelse er i en normal badedragt, burde det være omtrent det samme i en graviditetsbadedragt. Her er en af siderne badedragt.dk. Derinde kan man få god inspiration til badedragter.
Hvis den man køber online ikke passer, er der sikkert mulighed for at returnere den, lidt ligesom alt andet tøj man bestille online som ikke passer en.
Den anden mulighed er at tage ud i en butik og købe en graviditetsbadedragt. Der er der mulighed for at kunne prøve den på, for at se hvordan den passer på ens krop og om den giver nok komfort til en.

 


Indholdet er udtryk for skribentens holdning og er ikke redaktionelt indhold.