3 alternative måder at styrke dit helbred på

bz11

At leve sundt handler ikke kun om at man af og til tager ud på en løbetur. Det handler også om, at man spiser sundt og tager sig godt af sin krop og mentale helbred på andre måder. Læs mere her for at se 3 alternative måder du kan styrke dit helbred på – både fysisk og psykisk.

motion-fitness

Positive affirmationer 

Vi må endelig ikke glemme det mentale helbred. Alt for ofte fokuserer en samtale om sundhed udelukkende på den fysiske sundhed – og måske nævner vi lige vores mentale sundhed i flæng. Men sandheden er, at hvis vi ikke føler os godt tilpasse rent mentale, så kan vi mærke det på vores kroppe. Det fysiske og det psykiske hænger sammen, og derfor må vi også gøre en indsats for at føle os godt tilpasse rent mentalt.

Positive affirmationer er blevet populære i de senere på år. Find på nogle gode og positive sætninger som du kan klistre op på dine vægge, spejle og andre steder, du kommer til at se dem. Skriv enten de positive affirmationer ned selv. Eller hvis du mener, at din håndskrift ikke er den bedste, så kan du også altid tage et smut på https://tonerland.dk og få fat i nogle blækpatroner. 

Find den gode holdning frem

De fleste danskere sidder ned en stor del af deres liv og vi har det dermed med at falde sammen i ryggen. Det giver en rædselsfuld holdning, som faktisk kan have længerevarende konsekvenser for dit helbred. 

Det er svært at skulle rette op på ens holdning, når den først er blevet dårlig. Man kan forsøge at rette op på den gennem træning af ens ryg eller med holdningskorrigerende tøj, som du blandt andet kan finde på http://holdningskorrigerendetoejguide.dk/.

Holdningskorrigerende tøj kan ofte gøre det en del nemmere at rette op på ens holdning, fordi ens ryg dermed konstant bliver tvunget ind i den form den bør have.

Grøntsager

Sund kost giver sund krop

Vi må endelig ikke glemme den gode og sunde mad. På https://vildmedmad.dk/ kan du finde en række gode tips til lækker og sund madlavning. Det kan være svært altid at finde på noget nyt og spændende selv og det er derfor rart at man kan bruge internettet til hjælp.

Prøv også gerne at lave en madplan for dig selv i begyndelsen af hver uge. På den måde kan du nøje finde ud af hvilke madvarer du skal have og holde dig til disse, når du står nede i det lokale supermarked.