Få et forbedret indeklima ved hjælp af solafskærmning

bz11

Vi tilbringer mange timer indendørs, særligt i offentligt erhverv, og det er derfor vigtigt med et godt indeklima i daginstitutioner, skoler og på arbejdspladser. Et dårligt indeklima kan nemlig føre til hovedpine og ubehag. Du kan læse nærmere her om afskærmninger, og hvordan det kan bidrage til et bedre indeklima.

Solafskærmning offentligt erhverv

Det smarte ved disse er, at det giver mulighed for at skærme af. De fås både med elektronisk fjernstyring, hvor de kan indstilles til at skærme af et bestemt tidspunkt på dagen. Ydermere på automatik, hvilket giver det mest optimale indeklima. Den vil automatisk kører ned, når solen skinner kraftigt og igen kører op, når solens stråler er væk. Solafskærmning offentligt erhverv sælges af flere virksomheder, der ligeledes tilbyder montering. Det kræver derfor ikke det store at anskaffe en – sammenlignet med de fordele, som den giver.

Derfor er det vigtigt med et godt indeklima

Et godt indeklima er kendetegnet ved en god temperatur, og netop dette kan solafskærmninger

hjælpe med. Det gælder både om vinteren, hvor de kan rulles ned og holde på rummets varme. Om sommeren kan de derimod være med til at køle rummet, da det mindsker varmen fra solens stråler, der medfører opvarmningen af et rum.

Tre tips til et bedre indeklima

  • Hyppig rengøring, da det fremmer indeklimaet
  • Luft ud dagligt – gerne et par gange om dagen
  • Sørg for en god luftcirkulation f.eks. ved at holde dørene åbne

Få et tilbud og tjek prisgaranti

Hvis du overvejer at købe en solafskærmning, kan du med fordel overveje at indhente forskellige tilbud. Solafskærmning offentligt erhverv vil ofte kræve, at der kommer en konsulent ud og ser på vinduets størrelse. Prisen vil nemlig afhænge af dette. Du kan overveje at indhente tre forskellige tilbud hos forskellige forhandlere. Vær i denne forbindelse opmærksom på prisgaranti, da mange virksomheder tilbyder dette.