Sådan får du fat i den dyre julepynt

bz11

Julepynt kan være rigtig dyrt at få fat i – især hvis man gerne vil ud og have fat i de gode mærker! Der er dog nogle små metoder vi kan benytte os af, som vil gøre vores indkøb en del billigere for os.

Læs med her for at blive klogere på, hvordan det får råd til at købe de gode og dyre) mærker indenfor julepynt i år.

Benyt dig af tilbuddene

Julepynten er så småt begyndt at komme frem i butikkerne, når vi går ind i november. Ja, nogle gange er det endda fremme helt henne oktober! 

Der kan derfor godt betale sig at prøve at strække sine indkøb så vidt som muligt, indtil man kan benytte sig af et godt tilbud. Der kommer jævnligt gode tilbud i butikkerne. Klik her for at se et eksempel på en tilbuds dag, som vi i hvert fald ser rigtig meget frem til. 

Med gode tilbud og tilbudsdage kan man hurtigt spare en hel del penge.

Køb det sammen med andre

Hvis du ikke kan se, hvordan du dog skulle have råd til at købe noget af det helt dyre julepynt, så kan du også vælge at købe det sammen med andre. Det kan enten være nogen, du bor sammen med, så i kan i nyde julepynten sammen igennem hele julen. 

Men hvis det ikke er en mulighed, så kan du også vælge at købe det sammen med nogle, som du ikke bor i husholdning med som for eksempel din søster eller forældre. Når i så har købt genstandede sammen, så skiftes i blot til hvornår i julen i har det. 

Julen er jo dejlig lang og man kan derfor passende have noget julepynt stående i et par uger for så bagefter at have det gamle stående – eller omvendt. Og hvad angår juleaften, så kan i blot skiftes med hvert år hvem det er der har det i de rigtig vigtige juledage.

Køb det efter julen

Dette råd vil måske ikke hjælpe dig med at få fat i det dyre julepynt i år, men så kan du i det mindste få fat i det til næste år. 

En rigtig stor del af julepynten bliver nemlig sat ned til rigtig lave priser, når først juletiden er ovre. Og hvis du har tålmodigheden til at købe det på det tidspunkt og vente helt til næste år med at bruge det, så kan det godt være den bedste mulighed for dig.