Sådan sørger du for din hunds sundhed året rundt

bz11

At have en hund er noget af det bedste, fordi man hele tiden har en trofast ven som kan holde en ved selskab. Det er også praktisk at have en hund, fordi dyrevennen altid minder en om, at man skal ud og dyrke sin motion hver eneste dag. Vi mennesker lever rigtig meget af vores liv indendørs, så det er nemt for os at glemme, at hunde bedst trives ude i det fri. Når man er hundeejer, er der mange ting som man skal huske på for at holde sin hund sund og rask.

collie-vinter

Gå en masse dejlige ture

En af de bedste måder at få motion hver dag sammen med sin hund, er at gå ture hver dag. Når man går tur, får man en masse god motion, og hjernen slapper af ude i det fri. Det er essentielt at komme udenfor hver eneste dag, fordi det er vigtigt at få sollys og frisk luft. Hunde er måske bedre end nogen anden dyreart til at gå ture, i hvert fald når det er sammen med os mennesker. Mange hunde kan gå masser af kilometer uden pause. Når man går en masse gode ture med sin hund, er det vigtigt at passe på hundens helbred.

Find potevoks til hunden

En af de ting som kan ske, når man går mange dejlige ture sammen med hunden er, at hundens poter bliver lidt småskadede af vej-og vejrforholdene. Især når der er meget koldt eller meget varmt udenfor, skal man være opmærksom på, om hundens poter bliver skadet af temperaturerne.

Hvis i går en masse tur på fortove og cykelstier om vinteren, bør du bruge en Diafarm potevoks til hunden. Poter kan nemlig blive sprækkede og tørre under kolde vejrforhold. Potevoksen beskytter hundens poter, og sørger for at der ikke opstår ubehag grundet glasskår, vejsalt, eller noget andet som ikke ville forekomme ude i naturen.

Pas på hundens helbred, og find en god potevoks som mindsker ubehag for hunden. Det er nemt at anvende en Diafarm potevoks, som bare skal påsmøres inden gåturen. På denne måde bliver poterne beskyttet, og I kan ufortrødent gå jeres dejlige ture sammen.