Tre ting du skal huske, når du starter klinik eller kontor

bz11

Når man er nystartet iværksætter, er der mange ting man skal have styr på. Det kan være svært at have det store overblik, og ofte kan man glemme og overse nogle få men vigtige detaljer. Få her et kort overblik over de ting man som nystartet virksomhed.

kaffeautomat

Rengøring af din virksomhed

Når man etablerer en virksomhed med tilhørende klinik eller kontor, er rengøring af alle kvadratmeterne en super vigtig ting at regne ind i budgettet. Rengøring af inventar og gulve er afgørende for den daglige hygiejne i virksomheden. Vælg en god løsning med loyale rengøringsassistenter. Indhent gerne tilbud fra flere forskellige virksomheder, eller ansat eventuelt din egen rengøringsassistent. På den måde sikrer du at kvaliteten af rengøringen er helt i top altid.  

Kolde og varme drikke til de ansatte

En virkelig lækker gode for dine ansatte og dig selv, er lækker frisk kaffe til rådighed hele dagen. Samtidig er koldt vand også et must for at dine ansatte kan yde maksimum hele dagen. Oplev hvordan dine ansatte vil være mere effektive, når der er varm kaffe, the og koldt vand til rådighed. På den måde kan du give dine ansatte en gode du selv også får noget ud af. Ved at vælge en fuldautomatisk kaffeautomat eller maskine gør du det nemt for dig selv. Der er nemlig ofte vedligeholdelse og eftersyn med i sådan et køb eller leasing. 

Og kaffen kan fås på abonnement. Tillad dig selv og dine ansatte denne gode og nyd en kop varm kaffe inden eller under et vigtigt møde. Når du har møder vil du også her kunne byde på en lækker frisk kop kaffe, uden selv at skulle stå og brygge en kande. 

Forbrugsvarer 

Noget rigtig mange iværksættere glemmer at tænke på, er forbrugsvarer. Hvad er forbrugsvarer? Forbrugsvarer er alt fra håndpapir på toilettet og toiletpapir til håndsprit eller håndsæbe. Disse ting tænker man sjældent på at have styr på, når man er iværksætter. 

Men det er ikke desto mindre nogle meget vigtige ting at få styr på. Særligt i en tid, hvor håndhygiejne har større fokus end nogensinde før! Samtidig gælder det her om, at vælge en løsning der samtidig respekterer driftsøkonomien i virksomheden. 

Derfor er det vigtigt at se sig for efter den helt rigtige løsning. Dels kan man vælge imellem forskellige kvaliteter af papiret, f.eks. fås toiletpapir i alt fra 1 lag til 4 lag. Ønsker man en fin kvalitet uden at gå på kompromis med driftsøkonomien, kan man vælge en jumborulle i en professionel dispenser. 

Dels skal man ikke skifte papir så ofte, dels sikre systemer, såsom Torks T1, at der er en bremse på rullerne, så forbruget ikke løber løbsk. Ligeledes bliver rullerne brugt helt op. En anden løsning, hvis hygiejnen skal være helt i top, kunne være toiletpapir i ark. 

Her sikres det, at man udelukkende berører de ark man selv skal bruge, samtidig med at forbruget er kraftigt reduceret i forhold til andre løsninger. En oplagt løsning til klinikker eller fødevarer virksomheder.