Ethvert hjem med en mand bør have en barbermaskine

bz11

Der er mange ting og instrumenter der er nødvendige for at få et hjem og en husholdning til at løbe rundt. Nogle er dog mere nødvendige end andre mens visse blot er til for at spare os tid og gøre arbejdet lidt lettere.
Én ting ethvert hjem med en mand bør have stående, er dog en barbermaskine.
I vores moderne tider hvor er det en selvfølgelighed, at man møder op på arbejde vasket, duftende og soigneret, dur det ikke hvis skægget strutter til alle sider og har krummer fra morgenmadende siddende i sig. Med en barbermaskine kan man både få skægget helt væk eller man kan sørge for at trimme det lange skæg, så det holder faconen og den ønskede form.

Barber dig trendy med en barbermaskine

Trenden for skæg skifter ligesom trenden for sko, overtøj og boliginteriør gør. I mange år har det været moderne slet ikke at have skæg, men derimod være helt glatbaberet. I løbet af de seneste par år har dette dog vendt, og i takt med den nordiske bølge der dyrker det rustikke og naturlige, er det blevet moderne og smart at lade skægget vokse og finde sin indre vildmand frem.
Selvfølgelig følger alle ikke trenden, og dette ville da også være kedeligt.
Hvordan man plejer sit skæg har i høj grad også noget at gøre med hvilken type man er. Dem der lader skægget gro er ofte unge mænd eller modebevidste mænd oppe i årene. Den helt barberede mand med glatte bløde kinder har måske ofte en kontormappe under armen og polerede sko på fødderne.
Dog kan man ganske vist ikke generalisere, men der er dog tale om tendenser.

En barbermaskine er den perfekte gave til ham der lige er flyttet hjemmefra

Der findes et stort udvalg af forskellige barbermaskiner og både kvalitet og pris varierer meget.
Derfor bør man gøre op med sig selv hvilke krav den skal kunne leve op til, for at holde ens skæg ved lige, og dette kommer selvfølgelig an på hvordan man ønsker sit skæg.

Hvor barbermaskinerne adskiller sig fra hinanden, er bl.a. ved antal skæreelementer, antal personlige indstillinger og om der følger en rensestation med. Drifttiden varierer også, men ligger for de fleste på omkring en time. Hvorvidt en rensestation og 5 skæreelementer er nødvendigt, må man altså selv afgøre ud fra ens behov.
En barbermaskine er også den perfekte flytte-hjemmefra-gave. Når man forlader mors og fars trygge redde, har man ofte den alder hvor skægvæksten for alvor begynder at tage til. En god barbermaskine er næppe det første den unge mand selv tænker på at anskaffe, da et fedt fjernsyn, en flot sofa eller en ny madras måske synes lidt vigtigere. Vi ved dog også, at unge mennesker ofte sætter pris på at tage sit godt ud, hvorfor de i det lange løb vil være glade for at have en barbermaskine i god kvalitet.

 


Artikler er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *