Find medaljoner i forladte huse

bz11

Hvis man ønsker at vide noget om fortiden så er der ingen, som kan gøre det bedre end billeder. Det er klart, at man ikke kan se alt ud fra et enkelt billede og der er selvfølgelig altid en kontekst og meget andet information, som man ikke har. Men ved for eksempel at kigge på billeder i medaljoner kan man finde ud af meget om den kærlighed, som vedkommende der havde disse guld medaljoner rent faktisk følte.

Medaljoner fortæller en historie

Grunden til, at netop medaljoner er så spændende er, at de kan sige rigtig meget uden at sige et eneste ord. Det vil sige, at hvis du på et eller andet tidspunkt får muligheden for det i dit liv så bør du gennemsøge et forladt hus. Det er klart, at det altid kun er noget, som du kan gøre hvis du rent faktisk får lov til det. Men får du lov til det og får du endda lov til at kigge alt igennem, så er det bare med at tage chancen. For det vil gøre, at det kan være, at du kan finde medaljoner eller andre lignende ting, som kan fortælle en historie. Det siger dog sig selv, at det ikke som sådan er alle der synes, at lige præcis dette er det allersjoveste. For det at finde medaljoner er ikke noget, som alle ønsker at bruge så lang tid på.

Men hvis du er typen, som kan lide en god historie så vil det dog være rigtig sjovt at finde nogle medaljoner for de kan altid finde en god historie. Og hvis du er typen, der kan lide dette, så er du nok også typen, som kan lide at gå rundt i genbrugsbutikker og finde små og sjove overraskelser. For også i mange genbrugsbutikker kan man finde disse fine medaljoner, som netop stadig har billeder i.

Mange medaljoner har stadig billeder

Hvis man køber nye medaljoner så vil der ikke være billeder i. Eller rettere sagt så vil der ikke være gamle billeder i. For det er slet ikke umuligt, at der vil være et par billeder i, men i så fald er det udelukkende nogle billeder, som er sat der fra sælgerens side for at demonstrere formålet med medaljoner, som i høj grad er at man placerer et par billeder i.

Men hvis man derimod køber medaljoner i en genbrugsbutik, på et loppemarked eller lignende så vil der helt sikkert stadig være billeder i. Det skyldes, at dem som sælger disse smykker de godt ved, at folk synes, at det er spændende, at der netop er disse billeder i og derfor vælger de, at lade dem være når de ser nogle medaljoner med billeder. Der vil dog også ofte ske det, at nogle medaljoner har billeder i, som er meget slørede og i nogle tilfælde vil de endda være så slørede, at man slet ikke kan se hvordan personen på billedet ser ud fordi, at det slet og ret er så utydeligt.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og artiklen indeholder ikke redaktionelt indhold.