Med billigt bredbånd kan du blive hørt

bz11

Hvis man har en politiker i maven og generelt godt kan lide at blive hørt så vil det være noget, som kræver meget billigt bredbånd i dette år, hvor den digitale tidsalder aldrig har været så omsiggribende som den er i dag. Men det at blive hørt er dog ikke noget, som nødvendigvis er alle for ondt. For der er mange mennesker, som har meget at sige, både politisk og mere privat, men som aldrig nogensinde blive hørt. Grunden til dette kan meget være, at de slet og ret ikke har billigt bredbånd, for hvis du ønsker at blive hørt er dette vigtigt.

Med billigt bredbånd får du en stemme

Mange mennesker, som tidligere ikke havde nogen som helst mulighed for at blive hørt i det offentlige rum har fået en helt ny mulighed for dette efter, at billigt bredbånd er blevet så udbredt. Dette gælder naturligvis især i et land som dette, hvor alle i princippet har adgang til billigt bredbånd, og for manges vedkommende helt gratis da man for eksempel kan gøre brug af landets mange biblioteker og andre offentlige steder, som tilbyder dig at finde billigt bredbånd. Men det er især i mindre lande, som ikke er kendetegnet ved så stor en økonomi, at det har haft stor betydning, at mange befolkninger pludseligt har adgang til billigt bredbånd. For med billigt bredbånd har man i princippet mulighed for at nå ud til hele verden. For alle i hele verden er på nettet, hvorfor det er en god kanal.

Men det er dog ikke kun hvis du bor i et land, hvor folk sjældent kommer hvorfor du ikke har adgang til dem, at du kan få meget ud af at have. For det er også i et i-land som dette hvor vi bor, at det kan være smart at have en billigt bredbånd hvis man vil ud med et budskab. En typisk person som ønsker at komme ud med et budskab er naturligvis en politiker. For sådan en har noget at sige og vedkommende vil altid være interesseret i at finde andre mennesker, som tænker på samme måde og som derfor kan hjælpe med at komme frem og blive set og hørt af mange mennesker.

Skift til billigt bredbånd og spar penge

Hvis du er en person, som konstant er på de sociale medier vil du uden tvivl bruge meget bredbånd på dette. Det vil du også især gøre hvis du er ligesom den klassiske politiker, som altid lægger videoer op. For det er sådan, at videoer er en af de ting, som kræver allermest bredbånd at lægge op hvorfor du får brug for noget billigt bredbånd.

Og når først du har det i hus så kan du begynde at samle et parti. For et er, at du får en masse positive tilkendegivelser og måske endda følgere, men noget andet er, at du er nødt til at få nogle til at arbejde for samme mål som dig selv.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og artiklen indeholder ikke redaktionelt indhold.