Mange årsager til at prøve 5 2 kuren

bz11

Er du en af de danskere, der har prøvet diverse kurer uden det store held? Så kan 5 2 kuren være noget for dig. 5 2 kuren har hjulpet et utal af danskere ned på deres ideal vægt. Alle kurer er hårde, men denne kur er effektiv på en helt bestemt måde. 5 2 kuren går ud på, at man spiser normalt 5 dage om ugen. På de to andre dage må man kun indtage 500 kalorier. Ved at spise på denne måde taber man sig lettere, i forhold til andre kurer som f.eks. nupo kur. Prøv 5 2 kuren og bliv overrasket over, hvor meget du egentlig kan tabe dig.

Værd at vide om 5 2 kuren:

På de 5 dage, hvor du spiser normalt, er det vigtigt, at du ikke bryder nogle af dine spisevaner. Det  vil sige, at hvis du f.eks. spiser noget chokolade i løbet af dagen, så skal du fortsætte med det. Der er naturligvis altid nogle retningslinjer, der er gode at følge. Heriblandt siger de kloge, at man skal spise minimum 600 g grønt om dagen, holde sig til grove kornprodukter, spare på det søde og drikke rigeligt med vand. Når du på 2 ugedage skal indtage 500 kalorier, så er det vigtigt, at du kun holder dig til frokost og aftensmad. Hvert måltid består af 250 kalorier og du bestemmer selv, hvordan du kombinerer måltiderne. Det er vigtigt, at du ikke har disse to dage lige efter hinanden. Der skal mindst være en dag mellem disse to dage. Hvis du gerne vil vide noget mere om 5 2 kuren, så kig forbi følgende hjemmeside http://dengodekur.dk/5-2-kuren.

Hvis du har svært ved at finde på ideer til måltider, der indeholder 250 kalorier, så er der hjælp at hente. Du kan f.eks. lave frugt med skyr, smoothie, havregrød med æbler, rugbrødsmad med f.eks. avokado, omelet, wok med kylling og meget mere. 5 2 kuren er yderst populær i Europa og mange får endnu mere blod på tanden, når de har afprøvet kuren. I gennemsnit taber man sig omkring et halvt kg fedt om ugen på 5 2 kuren.

Mange grunde til at vælge 5 2 kuren:

Udover at man taber sig og får det bedre med sin krop, så er 5 2 kuren også med til at sørger for, at du ikke får nogle livsstilssygdomme såsom forhøjet blodtryk, stress og diabetes. I bund og grund er kroppen ikke egnet til at indtage føde hele tiden. Derfor er det godt for mavetarmsystemet, at man to gange om ugen spiser let. Hvis du er interesseret i at prøve 5 2 kuren, så er der gode råd at hente. Det er en god ide, at du sætter dig ind i, hvad du f.eks. må spise på de dage, hvor du skal indtage 500 kalorier. Der er dog en god ting at vide, at der er forskel på kvinders og mænds fødeindtag på de to fastediætdage. Kvinder skal som nævnt have 500 kalorier, imens mænd må få 600 kalorier. Hvis du gerne vil have noget mere information om 5 2 kuren, så vedlæg hjemmesiden dengodekur.dk et besøg.

Husk motion er en anden god måde at leve sundt på som du kan læse mere om her.


Artiklen er ikke udtryk for redaktionens holdning men er udtryk for skribentens holdning.