Tips til tre hverdagsting, hvor du kan spare penge

bz11

De små ting i hverdagen er lige såvel som de lidt højere poster et sted, hvor man kan spare penge i budgettet og dermed have flere penge til overs til sig selv. Her får du nogle gode tips til steder, hvor den almene dansker kan spare nogle penge.

Den ildelugtende armhule – har du også et forbrug af antiperspiranter?

Lad os starte med at se på noget, som de fleste af os bruger, inden vi tager på job – en antiperspirant. Vi kender det alle sammen alt for godt. Der er ikke noget værre end kollegaen, der har glemt at påføre sin antiperspirant og derfor lugter rigtig meget af en hård dags arbejde – pyh!

Vi vil nødig selv være den, der sidder og klemmer armhulerne sammen, for ikke at sprede en uhyggelig dunst ud over hele kontoret. Derfor bruger mange danskere en del penge på antiperspiranter, hvis man kigger på årsbasis.

At have et forbrug på antiperspiranter er lidt det samme som at have et forbrug af noget så basalt som smør. De fleste går efter at købe smør, når det er på tilbud. En enkelt smør koster ikke ret meget, men når man ganger det samlede antal sammen, så løber det alligevel op – ligesom med personlig pleje. Det kan derfor godt betale sig at tænke sig om, når man skal ud og forny sin antiperspirant.

Pres din egen, sunde juice med en billig og god citruspresser

Er du med på moden, når det gælder om at presse sin egen juice? Det er lækkert forfriskende og sundt med ren frugtsaft. Som med så mange andre køkkenredskaber, så findes en citronpresser i forskellige prisklasser og former.

Du kan få manuelle citruspressere eller nogle mere mekaniske modeller, med eller uden bæger, hvor saften samles i. Det kan godt betale sig at kigge sig om efter både kvaliteten, brugervenligheden og prisen på sådan et køkkenredskab, da den gerne skal kunne holde i mange år, men heller ikke være for dyr i indkøb, hvis du gerne vil spare penge. Du kan prøve at gå ind på en side, hvor du kan se en oversigt over forskellige citronpressere og derved sammenligne funktioner og priser.

A-kassen – den tunge post

Nu bevæger vi os i en lidt tungere retning, nemlig til A-kassen. Langt størstedelen af os danskere prioriterer A-kassen, da denne er et vigtigt sikkerhedsnet for os. Der er dog ret stor variation på priserne på dette område. Klik her for at se en oversigt over A-kasser. Det er altid godt at have et stort sammenligningsgrundlag, når du skal vælge A-kasse. Derved er du bedst muligt oplyst om, hvad de forskellige kan tilbyde dig, og selvfølgelig hvor meget det kommer til at koste.

Den billigste A-kasse er ikke nødvendigvis den dårligste, ligesom den dyreste ikke nødvendigvis er den bedste. Sørg for at du føler dig tryg ved den A-kasse, du vælger, og samtidig så du får mest for pengene. Dette er nemlig en af de poster, hvor du kan spare i budgettet.

 


Indholdet er udtryk for skribentens holdning og er ikke redaktionelt indhold.