Tre rigtig gode grunde til at gå ind i binære optioner

bz11

Du har nok hørt om binære optioner. Det er et koncept, som har været i Danmark i en del år efterhånden, men nu slår det for alvor ind. Det er bestemt også berettiget. Forestil dig, at du sidder hjemme foran din computer og kan tjene en styrtende masse penge. Det kræver egentlig næsten ingenting fra dig. ”Hvad er binære optioner egentlig? ”, spørger du nok dig selv. Du tænker måske; at det omhandler aktier, og det har du ikke forstand på. Måske tænker du; at aktier, obligationer og optioner kun vedrører børsmæglere. I så fald er du helt forkert på den! Det kan sagtens komme til at vedrøre dig. Vedrøre dig på en positiv måde. Nu skal du høre, hvad binære optioner er. Det handler om, at man som ’bruger’ skal gætte på, om man tror de forskellige aktier, valutaer, råvarer eller indeks stiger eller falder i kurs. Det er ganske enkelt.

1: Det er ufattelig simpelt!

Når man handler med binære optioner, er der kun to valgmuligheder. Der er ikke en masse, man skal tage stilling til. Det kan enten gå op eller ned – og du kan tjene penge på begge dele! Det er ikke som ved ’normal’ aktiehandel, hvor man køber en aktie, som skal stige i værdi, skal sælges osv. Med binære optioner er det ganske enkelt. Man sætter f.eks. en ønsket mængde penge på, at olieprisen stiger inden for de næste to timer. Får du ret, får du en forudbestemt udbetaling på 70-90 %. Man kan f.eks. også sætte penge på, at olieprisen falder inden for de næste 120 sekunder. Hvis man får ret, får man naturligvis sin udbetaling på 70-90 %. Det kan ikke være meget nemmere end det!

2: Du behøver ikke bruge en masse tid og penge på det

Siden man som førnævnt, skal beslutte sig om man vil købe en option eller ej, kan man godt fristes til at tro, at man skal bruge en masse tid på at analysere. Det er slet ikke nødvendigt, da man kan få ’hjælp’ af traders, som de kaldes (kan du læse om i punkt 3). Derudover kunne man også nemt fristes til at tro, at man er nødt til at sætte en masse penge ind for at få noget afkast. Det er heller ikke tilfældet! Hvis man ser det i det perspektiv, at man køber en option, som vil blive afgjort inden for 60 sekunder. Så kan man hurtigt få tjent en masse penge på MEGET kort tid!

3: Hos handelsplatformen eToro, har du fremragende vilkår

eToro er en platform, hvor du kan handle med binære optioner. Den er det oplagte valg for ’nybegyndere’. Det er meget simpelt af finde rundt på siden, og der findes mange forskellige fordelagtige fordele på platformen. Én af de mange fordele er; at man kan følge andre traders. Altså man sætter penge på det samme som de succesfulde handlende. Læs om erfaringer med etoro i anmeldelsen her.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt indhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *