Fodboldrejse til Liverpool

bz11

Hvis man er fodboldfan, vil man muligvis gerne på et tidspunkt rejse til udlandet for at se sit yndlingsholdfodboldhold spille. For store fodboldfans er det ofte et stort ønske at komme til at se yndlingsholdet spille live på holdets hjemmebane. For at dette ønske kan blive opfyldt, kræver det, at man bestiller en rejse med det ønskede mål som rejsedestination. Det kræver i det hele taget at en større planlægning omkring billetter til fodboldkampen/fodboldkampende, flybilletter, tider og datoer går op i en højere enhed, for at få en vellykket og fantastisk fodboldrejse, som man kan tænke tilbage på og mindes med godt humør. Det er vigtigt, at man holder øje med de nyeste priser på ferier, så man kan få planlagt så billig en fodboldferie som muligt.

Om Liverpool

Hvis man er interesseret i fodbold, er det oplagt at tage til Liverpool i England. Fodboldklubben i Liverpool, som kaldes Liverpool Football Club (Liverpool FC), er nemlig den klub i England, der har vundet flest europæiske trofæer. Det er en imponerende præstation, selvom klubben dog stadig mangler at vinde førstepladsen i Premier League. De største profiler på holdet er bland andre Daniel Sturridge, Christian Benteke, Jordan Henderson og Phillipe Coutinho. Er man til beskidt og vildt fodboldspil kan man tage til Mersey Derby i Liverpool for at se Everton og Liverpool FC spille mod hinanden, hvilket som regel udløser en del flere røde kort end i en almindelig fodboldkamp. Man kan dog også tage til Liverpool i England for at se de to mest kendte engelske fodboldhold, nemlig Liverpool FC og Manchester United. Disse kampe plejer at trække tilskuere eftersom de begge er spækket med dygtige fodboldspillere. Hjemmebanen for Liverpool FC er Anfield Road Stadion, som kan rumme 45.522 tilskuere og har en af de mest berømte tribuner – The Kop. Det er derfor noget helt særligt at være tilskuer på Anfield Road og se Liverpool spille. Ud over fodboldbegivenheder er der også masser af andre seværdigheder i Liverpool, blandt andet The Beatles-udstillingenThe Beatles Story på Albert Dock eller The Wheel of Liverpool, som er et stort pariserhjul ud til Mersey-floden.

Hold øje med priserne på flybilletter

Hvis man i stedet for at købe en samlet pakkeløsning med flybilletter, fodboldbilletter og hotelophold vælger selv at stå for at købe tingene enkeltvis, så kan det rigtigt godt betale sig at holde øje med priserne på flybilletter. Det er især på flybilletterne, det er muligt at opnå store besparelser, hvis man finder nogle billige billetter. Det kunne fx være afbestillingsbilletter eller afbudsbilletter, fordi der som regel er mange penge at spare, hvis man venter med at købe flybilletter, til der ikke er så langt tid til rejsen. Man kan jo som sagt også vælge en pakkeløsning, så man ikke skal stå for alle tingene selv, men kan nøjes med at bestille én pakke, som inkluderer alt, hvad man har brug for for at få en helt fantastisk fodboldferie. Derudover kan man finde generelle gode råd om det at rejse udenlands på Europæiske.dk.

 


Artikler er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *