Vælg den rigtige bil lift

bz11

Skal du have en ny bil lift til værkstedet, men er i tvivl om hvilken en, du skal vælge? Der findes mange forskellige typer af bil lifte og her prøver vi at gøre det nemmere at vælge den rigtige.

En god bil lift er en vigtig del af ethvert værksted. De kan grundlæggende deles ind i tre kategorier: 2-søjlet, 4-søjlet eller 1-søjlet.
Den 2-søjlede lift er en lift i mellemstørrelse. Den er nem at bruge, hvis du har et mindre værksted eller skal bruge den til privat brug. Liften er nem at montere og kan også pakkes sammen, så den fylder mindre end en 4-søjlet lift.

En 4-søjlet lift er bedst til større autoværksteder, dækcentre eller steder hvor store biler og varevogne skal repareres. En 4-søjlet lift er enormt hurtig at bruge, fordi du ikke skal indstille på den ligeså meget som på for eksempel en 2-søjlet. En 4-søjlet lift fylder dog meget og er nok ikke den du skal vælge, hvis du har et mindre værksted eller er privat.

Den mindste lifttype er en 1-søjlet lift, også kaldet en saxlift. Den er ultra transportabel og fylder næsten ingenting. En saxlift er bedst egent til motorcykler eller mindre biler.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt indhold.