Hvis du låner penge af familie, så lav et gældsbrev

bz11

Som borger i Danmark, har man mange muligheder for at låne penge. Man kan både låne penge i banken, af det offentlige, af private låneinstitutter eller af familie og venner. Har du eksempelvis sat dig for at gøre mere ud af din livsstil, hvortil du vil anskaffe dig et løbebånd og skal låne penge, vil det derfor være en rigtig god idé, at gøre det på den rette måde.

Lav et gældsbrev, hvis du låner til et løbebånd af familien

Låner du penge af familie eller venner, så er der ofte tale om nogle ekstraordinære lånebetingelser i forhold til at låne af private pengeinstitutter eller det offentlige. Det er bare meget vigtigt, at du sørger for at lave et gældsbrev, hvor betingelserne for lånet er skrevet ned. Dette gældsbrev skal underskrives af dig og personen, som låner dig pengene.
Et gældsbrev er ikke et indviklet dokument, som er fyldt med regler og paragraffer. Det er et dokument, hvor der står skrevet, hvor mange penge du har lånt af en person. Dette er både din og den person, der låner dig penges sikkerhed for, at i er enige om lånebetingelserne og kan kigge tilbage på dem, hvis der opstår tvivl på et senere tidspunkt.

Løbebåndet er en god investering i din sundhed

Når du har sørget for, at det finansielle er på plads, kan du se nærmere på dine træningsmuligheder. Et løbebånd kan anses for at være en god investering i din fremtid, da en sund og rask krop kan yde mere og bedre i forhold til, hvis du er i meget dårlig form. Samtidig hjælper motion også på evnen til at fokusere og koncentrere sig.

Stærk kroppen og evnen til at fokusere med fiskeolie

Med hensyn til koncentrationen, så kan du også vælge at tage et dagligt tilskud af fiskeolie. Dette er har mange sunde fordele for kroppen. Eksempelvis hjælper det med at forebygge kræft, det styrker musklerne og knoglerne, og så er det også sundt for hjernen.
I vores samfund gælder det om at være skarp i hovedet og i fysikken, så man kan varetage sit job og øvrige aktiviteter bedst muligt. Det er derfor en god investering at bruge lidt tid og penge på at pleje kroppen, så den hele tiden er fit for fight – også i morgen og dagen derefter

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt indhold.