Gaveidéer til kvinden, der har alt

bz11

Vi kender alle sammen scenariet: Man skal til fødselsdag hos en af de der særlige kvinder, der er totalt ovenpå og virker til at have alt – hvilken gave skal man dog købe til hende? Svaret her er aldrig entydigt, og det varierer naturligvis fra person til person, da man jo ikke kan dele alle interesser på denne jord. Gode råd er normalt dyre i en sådan situation, men hvis du er helt på bar bund i din beslutningsproces, så vil vi gerne hjælpe dig med et par gode gaveidéer, som du er velkommen til at stjæle!

Oplevelser er altid et hit!

Det er med største selvfølgelighed, at vi straks retter blikket mod hylden med gavekort, når vi skal finde en gave til kvinden, der har alt. Oplevelser er noget, man kan samle på, og det er noget, man altid kan bruge, lige meget hvor fyldt hjemmet ellers måtte være. Derfor er det også oplagt at købe et oplevelsesgavekort, hvis du vitterligt ingen idé har. Vi kan bl.a. fremhæve et godt spa-ophold, der er til at komme i nærheden af for penge, ligesom de kendte ansigtsbehandlinger kan være et godt skud at tage!

Sko, smykker og tasker

Selv kvinden, der har alt, kan bruge mere af det hele – specielt når det kommer til sko, smykker og tasker, som er et mantra for mange kvinder. Der er altid plads til en ny taske eller et par flotte øreringe, og markedet bugner da også af moderne tilbehør til en stærk kvinde. Hvis du er i taskeafdelingen, så kan vi klart pege på mærket Nunoo, der laver tidløse og yderst elegante tasker og pengepunge i et moderne design. Nunoo forhandles bl.a. på Tiffany.dk, hvor du ligeledes også kan få inspiration til andre, gode gaver!

Forkælelse og personlig pleje går også rent ind

Til sidst vil vi også gerne fremhæve en anden klassisk kategori: Forkælelsen. Forkælelse kan indebære alt lige fra lækker kaffe og chokolade til lækre cremer og andre plejeprodukter, og det er på sin vis altid noget, en stærk kvinde går og mangler. Forkælelsens-kategorien er det måske mest sikre bud på en gave til kvinden, der har alt, og man kan næsten ikke træde forkert, hvis man bevæger sig indenfor disse parametre!

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt indhold.