Eva Solo – still going strong efter mere end 100 år

bz11

Eva Solo er en af de ældre damer på den danske design scene. Hvad mange ikke er klar over er, at den kendte og elskede dame for længst har passeret de 100 år uden slinger i valsen. Meget er sket både i firmaet og det omgivende samfund siden begyndelsen, men den høje standard og det særlige fine og meget enkle og danske formsprog, som Eva Solo repræsenterer, er forblevet uændret.

Køber man Eva Solo, så køber man noget, der er skabt til at holde og blive brugt i rigtig mange år og det er noget som ikke bare danskere igennem generationer er bevidste om, men noget som resten af verden med tiden også har fået forståelsen af. Brandets sælges ikke bare lokalt, men forhandles over alt, hvor der er interesse for gedigent dansk design med en god historie bag.

De bedste gaver er fra Eva Solo

De mange produkter, der kan ses på den officielle side er fremragende gaver. En god gave skal altid være af kvalitet og så gør det heller ikke noget, hvis prisen ikke er alt for høj. Designerne bag brandet har til alle tider været innovative og formået at omsætte tidsånden, til ting der har en klassisk karakter og en høj grad af mulighed for anvendelse i både i dagliglivet og de mere festlige stunder.

Mange forbinder Eva Solo udelukkende med køkken udstyr, men i dag rækker sortimentet langt videre og omfatter et bredt udvalg af design til boligen til både inden- og udendørs. Af nye interessante tiltag kan bl.a. nævnes de forskellige foderkugler og -brædder til fuglene i haven, der nyfortolker den måde, som den slags traditionelt har set ud, på en yderst dekorativ og ganske anderledes facon.

Det sværeste ved at købe gaver fra Eva Solo, når man kigger på nettet, er faktisk at vælge om man skal købe den her eller den her, eller måske noget helt tredje, for der er virkelig så meget godt at vælge mellem til begge køn, unge og ældre, at det kan være en udfordring at skulle beslutte sig for bare en enkelt ting ud af de mange flotte muligheder. Her er helt sikkert gaver både til dem der lige er flytte hjemmefra og er ved at skabe deres første hjem og også til de mere voksne, der tror, at de har alt og ikke kan finde på gode ønsker til jul og fødselsdag.

Eva Solo købes online

Som nævnt, er udvalget af Eva Solo så kæmpe stort, at man får de bedste valgmuligheder fra sortimentet på nettet. Online er der flere forhandlere, det er typisk webshops der handler med ting til boligindretning og det der traditionelt betegnes som isenkram. Er der tale om gaver, så frygter mange kunder, at det er svært at bytte, hvis de ikke får bestilt det rigtige, men det er slet ikke noget problem og alle webshops i Danmark er omfattet af en lovgivning, der gør det helt sikkert at handle, bytte og returnere, præcis som i den almindelige butikker i den lokale gågade eller indkøbscenter.

 


Artikler er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *