Top 10 gaver til kæresten

bz11

Leder du efter den perfekte gave til kæresten så fortvivl ikke. Hjælpen er på vej med gode råd og idéer til hvad du kan give din eneste ene. Lige meget om der er en anledning eller ej så er der masser af gode idéer at finde på internettet.

  1. Hvis du leder efter gaven til kvinden så køb hende en eyelash serum. I modsætning til en mascara går serummet ind og forlænger og forstærker vipperne indefra. De fleste kvinder vil ofre alt for lange og fyldige øjenvipper, så det er bestemt en gave hun vil værdsætte.
  2. Plejeprodukter til håret er noget en hver kvinde burde eje. En god hårkur eller hårmaske kan gøre underværker for ens slidte år. Så har hun ikke allerede badeværelset fyldt med plejeprodukter, så er det absolut det værd at investere i.
  3. Brokker din kæreste sig tit over sit glatte hår kan et krøllejern være en alle tiders gave. Det kan løfte en hver kvindes humør at få lange smukke slangekrøller og du vil garanteret også nyde synet af det.
  4. Duften fra en lækker parfume kan få en til at føle sig ekstra ren og lækker og kender du hendes yndlingsparfumer i forvejen er det selvfølgelig en fordel. Ellers prøv dig frem og hør hvad din søster godt kan lide af dufte. Her kan du finde en masse andre gode gaveidéer hvis du vil forkæle din kvinde.
  5. Arganolie har gode egenskaber for både hud og hår. Kommes det i håret styrker det håret indefra. Kommes det på huden kan det holde huden fri for urenheder. På siden her kan du også finde masser af inspiration til gaver til hende.
  6. Leder du efter gaven til manden så er der også hjælp at hente. En kortholder kunne for eksempel være en god gaveidé hvis han ikke lige er typen der slæber rundt på en tyk pung, men altid ener med at gå med kortene løst i lommen. Forær ham en fed kortholder, så han kan holde styr på kortene.
  7. Spiller din kæreste fodbold, så kunne det være at du skulle investere i et par nye fodboldstøvler til ham. Det viser at du interesserer dig for hans hobby og tænker på hans interesser.
  8. Et fedt kamera er også en god gave til manden der elsker gadgets. Så kan I få foreviget alle jeres minder sammen som I vil kunne se tilbage på i fremtiden.
  9. Kan han godt lide gin kan det også være en idé at købe ham en god flaske. Så kan han sidde og nyde den en stille og rolig aften med tonic eller i en dry martini.
  10. Er din mand lidt af en handyman kan det være du skal købe ham noget nyt værktøj. Det er maskulint og absolut heller trist for dig at kigge på mens han bruger det. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser. På Euroman er der desuden masser af gaveidéer til inspiration hvis du leder efter gaven til ham.

 

 


Artikler er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *